Quiromassatge

El Quiromassatge és un tipus de massatge corporal que s’efectua únicament utilitzant les mans amb una finalitat terapèutica.

El efectes i els beneficis del massatge manual sobre l’organisme són múltiples:

Efectes sobre la pell: activa la circulació sanguínia i limfàtica sobre la zona, millorant la nutrició i el to de la pell.

Efectes sobre la circulació: activa i accelera la circulació de la sang, especialment la del retorn venós, i millora la circulació limfàtica.

Efectes sobre els músculs: ajuda a restaurar o mantenir el to muscular i a millorar la seva irrigació, tornant-los més ferms i elàstics. També millora l’eliminació dels catabòlits tòxics musculars, com els lactats, CO2 i altres toxines, pel què és especialment interessant després d’un esforç físic important.

Efectes sobre el teixit adipós: el massatge activa localment el metabolisme de la zona, pel que accelera la metabolització dels greixos.

Efectes sobre el sistema ossi: al millorar l’aportació sanguínia a la zona, els ossos també en reben el seu benefici.

Efectes sobre el metabolisme: el massatge en general accelera el metabolisme, tenint una funció reguladora sobre l’organisme, que tant pot ser estimulant com sedant, segons les necessitats de la persona que el rep.

Efectes sobre el sistema digestiu: té un efecte general augmentant el peristaltisme i la secreció de sucs gàstrics, no només degut a l’acció mecànica directa que podem fer sobre la zona abdominal en un massatge d’abdomen, sinó per la seva acció estimuladora del sistema parasimpàtic.

Efectes sobre el sistema nerviós: a nivell general el massatge pot produir un efecte relaxant o estimulant segons el tipus de maniobres, el ritme, la força, etc. amb què s’aplica.

Efectes sobre el sistema endocrí: estimula la generació d’endorfines, que tenen un efecte analgèsic i antiinflamatori.

Efectes a nivell psicològic i emocional: pot millorar la sensibilitat i la consciència corporal, així com l’acceptació del propi cos.

A l’Espai Rizoma s’utilitzen olis i cremes ecològiques certificades, així com diferents olis essencials adequats al tipus de massatge i a les necessitats de cada persona.

Tipus de sessions i tarifes 2015 (durant els mesos de Juny, Juliol, Agost i Setembre fins a un 25% de descompte!):

ZONA DURADA TARIFA TARIFA ESTIU 2015
MASSATGE RELAXANT AMB OLIS ESSENCIALS
Cap, cervicals i esquena 40min 20,00 € 15,00 €
Cap, cervicals, esquena, braços i cames 60min 25,00 € 20,00 €
Abdomen 30min 15,00 € 12,00 €
MASSATGE DECONTRACTURANT
Esquena 30min 15,00 € 12,00 €
Esquena, braços i cervicals 40min 20,00 € 15,00 €
MASSATGE CIRCULATORI
Cames 30min 15,00 € 12,00 €
MASSATGE ESPORTIU (PRE i POST)
Cames, esquena i braços 40min 20,00 € 15,00 €

També disposem de Bonus Regal i Packs de descompte per a tractaments continuats.

Hores concertades.

Demana hora a info@elboscdebambu.cat o bé per telèfon al +34 677 033 338.

Anuncis