Gràcies!

Hola, Cistellaire!

Arribem amb notícies de tardor, després d’uns dies treballant en la nova forma del nostre estimat Bosc. Com ja us vam informar, aquest estiu els pagesos a qui recollíem el fantàstic producte de fruita i verdura de temporada ecològic van deixar la terra per motius familiars, i això ens va portar a buscar nous productors. Vam trobar algunes opcions si bé la logística se’ns complicava força, per distància i per dies d’entrega. Cal dir a més que els nostres nous horaris laborals, així com les necessitats del nostre petit bambú, s’han sumat als malabarismes que hem hagut de pensar en aquestes setmanes per poder continuar amb les nostres supercistelles.

Finalment hem vist que com els arbres es desprenen de les seves fulles per nodrir-se de nova energia i començar un nou cicle, el nostre estimat Bosc de Bambú també ens demana deixar anar les seves fulles i acabar un preciós cicle de 4 anys, on amb molta il·lusió i voluntat hem promogut un consum ecològic, local, de temporada i qualitat, anant als camps cada dimecres al matí per preparar les cistelles de totes aquelles famílies que han confiat en nosaltres i repartint a les seves llars salut, compromís i consciència de consum. Un projecte sense ànim de lucre on les nostres hores de feina es veien compensades amb una cistella setmanal per nosaltres, la satisfacció de les famílies a qui vèiem cada dimecres i tota l’experiència de gestar, parir i cuidar un projecte en comú fins que aquest ha evolucionat sol, i nosaltres ens disposàvem ja en un segon pla al seu servei. Sembla ser que aquest estiu ens ha volgut donar les gràcies i deixar espai per nous projectes i il·lusions. Donar el pas i deixar-ho anar no ens ha estat gens fàcil, per això hem necessitat unes setmanes per intentar donar-li una nova forma una mica a contracorrent, si bé ara sentim que la nostra llavor en aquest terreny ja ha estat posada i que la vida ens crida cap a nous horitzons.

Continuarem consumint ecològic, de temporada i local, i tant! Us animem a què no perdeu la consciència de consum, tant per la vostra salut com la del planeta, i continueu apostant per donar suport als productors locals i als petits projectes familiars de les nostres terres. Mercats, grups de consum, pagesos locals que fan cistelles a domicili… estarem encantats de poder-vos donar alternatives si les necessiteu, només cal que ens ho pregunteu!

Infinitament agraïts als punts d’entrega que ens han acollit aquest temps, especialment al Bar de La Cate de Figueres pel seu suport incondicional, així com a totes les persones i famílies que han confiat en nosaltres durant aquests anys.

Moltes gràcies!!!

Salut i bons aliments,
Cebri, Ares i Ilai
El Bosc de Bambú

Anuncis