Les Cistelles del Bosc: Cistella 26 d’Agost

Hola Cistellaire!

Ja tenim aquí l’última cistella del mes d’Agost! Aquesta setmana hi han hagut noves odisees a l’hort dels nostres companys de la Saó: una família de porc senglar va passar una bona vesprada d’estiu menjant part de les delícies ecològiques del seu hort! Sort que les plantes revifen i que els nostres pagesos agroecològics funcionen en xarxa amb els companys del node Garrotxa-Empordà i tots plegats ens fan arribar els nostres desitjos cada setmana malgrat els capricis de la natura i dels sers que l’habiten!

I així les Cistelles continuen esplendoroses amb tota la varietat de tomàquets, el pebrot, l’albergínia, el carbassó, el cogombre, les pastanagues, la patata, el porro, la mongeta plana i rodona, l’enciam, la col, la remolatxa… dóna un cop d’ull a les nostres propostes de Cistelles petita, mitjana i familiar i recorda que pots adaptar la teva Cistella al teu gust culinari o crear la teva comanda personalitzada des de zero. I si ets dels que ja tenen un hortet o un tiet que et regala tomàquets i pebrots del seu hort cada setmana, perfecte! Que millor que completar el teu consum de verdures locals amb una bona fruita catalana lliure de químics? Anima’t a fer la teva Cistella de Fruita, que els prèssecs grocs, les nectarines, les prunes, el raïm, el meló i la Síndria estan aquest any espectaculars!

A més estem molt contents de poder-te oferir un bon grapat de novetats del nostre Rebost: el Xiitaque a la vinagreta i el tomàquet confitat de la Fundació Onyar, Azukis cuits i Melassa d’Arròs de Cal Valls, Fideus Blancs d’Espelta i Estrelletes integrals d’Espelta de BonaPasta i atenció! Arriba el Tofu i el Seitan envasats al buit i el·laborat per una companya empordanesa! Remena i completa la teva Cistella amb els desitjos del Rebost, que per a comandes a partir de 35€ te l’entreguem a casa de franc!

Et resumim les nostres propostes, per si ets dels ràpids i prefereixes fer una comanda exprés per Whatsapp al 676 38 79 38 del tipus “una de 20!” o “una de 15 amb un pa rodó i uns mueslis de Ca Nostra!” i nosaltres ja ens ocupem de tenir-la a punt pel dimecres.

Recorda enviar-nos la teva comanda abans del proper dilluns a les 12h. La Cistella estarà a punt el dimecres a partir de les 16h o te la portem a casa a partir de les 20h. Tot el funcionament de les Cistelles a https://elboscdebambu.cat/cistelles/

Que tinguis un molt bon cap de setmana!

Propostes Cistelles 19 d’Agost:

Cistella petita suggerida de 15€: conté 7-8 hortalisses ecològiques i de temporada (4-5Kg):

– Un enciam meravella
– Un manat de pastanagues
– Albergínia 0.6Kg
– Carabassó 0.6Kg
– Cogombre 0.5Kg
– Pebrot morro verd 0.3kg
– Tomàquet cor de bou 0.6kg
– Tomacò (tomàquet de sucar) 0.3Kg
– Patata Jaerla 1Kg

Cistella mitjana suggerida de 20€ fruita i verdura: conté de 8-9 hortalisses ecològiques i de temporada (5-6Kg) i fruita:

– Un enciam meravella
– Un manat de pastanagues
– Albergínia 0.6Kg
– Carabassó 0.6Kg
– Cogombre 0.5Kg
– Pebrot morro verd 0.3kg
– Tomàquet cor de bou 0.6kg
– Tomacò (tomàquet de sucar) 0.3Kg
– Patata Jaerla 1Kg
– Nectarina 0.6Kg
– Préssec groc 0.6Kg
– Pruna fortuna vermella 0.5Kg

Cistella suggerida Familiar 25€ fruita i verdura: conté uns 9-10 productes diferents de fruita i verdura ecològica i de temporada (8-10Kgs):

– Un enciam meravella
– Un manat de pastanagues
– Albergínia 1Kg
– Carabassó 1Kg
– Cogombre 0.7Kg
– Tomàquet cor de bou 1kg
– Tomacò (tomàquet de sucar) 0.4Kg
– Patata Jaerla 1.5Kg
– Nectarina 1Kg
– Pruna fortuna vermella 0.7Kg

Salut i bons aliments!
Ares i Cebri
El Bosc de Bambú
Segueix-nos a Facebook

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s