Crema d’alvocat i cogombre

INGREDIENTS per a 2 persones

– 2 cogombres ecològics sense pelar trossejats (si té les llavors molt grans les treieu)

– 1/2 alvocat madur tallat de dalt a baix

– 1 c/p de pasta d’umeboshi o 1 pessic de sal marina fina

– 1 c/p de suc de llimona

– germinats d’alfals

– 1/2 l d’aigua bona

– pebre negre acabat de moldre

PREPARACIÓ

– Triturem el cogombre, l’alvocat, la pasta d’ume, el suc de llimona i el pebre amb una part de l’aigua.

– Acabeu de posar-hi tota l’aigua per ajustar la consistència.

– A l’hora de servir poseu un grapadet de germinats a cada got amb un rajolinet d’oli d’oliva extra verge de primera premsada en fred.

Recepta extreta de la revista digital “Ets el que menges”.

Anuncis

Un pensament sobre “Crema d’alvocat i cogombre

Els comentaris estan tancats.